fbpx

Rezervacije za leto 2017

Novice
August 16, 2016

Poročna sezona 2016 je v polnem zagonu in ob obilici dela še komaj najdeva kaj časa, da pokukava na spletno stran. Sva počaščena in iz srca hvaležna, da sva tudi letos lahko priči vrsti nepozabnih trenutkov, ki z najino pomočjo, postanejo večni. Vsak par piše svojo unikatno zgodbo, ki pa jo midva z največjim veseljem dopolniva z ustvarjanjem spominov na najlepši dan vajinega življenja.

DSC_4001

Ko delo postane užitek in v fotografije vloživa vse svoje znanje, izkušnje in srce, to opazijo tudi drugi. Zato sva na svoje izdelke še toliko bolj ponosna. Še vedno čutiva zagon po nadgrajevanju in novemu znanju, saj naju žene želja po boljšem, lepšem in preprosto čudovitem. Za naju so najlepše tiste fotografije, ob katerih ne potrebujemo prav ničesar. Preprosto se zazremo vanje in začutimo zgodbo.

DSC_8387

Tudi za leto 2017 se datumi pridno polnijo. Zato je že čas za rezervacije in če si tudi vidva želita, da postaneva vajina poročna fotografa nama posredujta svoje povpraševanje in v najkrajšem možnem času vama bova odgovorila in posredovala ponudbo. Nato sledi naše prvo srečanje (ob hladnem pivu ali sladoledu), da se bolje spoznamo. Predstaviva vama, kako poteka najino delo in  odgovoriva prav na vsako vprašanje.  Seveda imava pripravljeno tudi pogodbo, ki dokončno zapečati in rezervira izbran datum. Tako postaneta del vedno večje družine Happy Moments:)

Lep poletni pozdrav do naslednjič,
Andraž & Neža