fbpx

Veseli naju, da vas zanima najina ponudba! Spodaj sva za vas na kratko opisala, kako potekajo nekatera fotografiranja, seveda pa poleg naštetega fotografirava tudi marsikaj drugega. Vesela bova vašega povpraševanja in že komaj čakava, da začnemo z ustvarjanjem.

Fotografiranje para ponavadi poteka na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Skupaj se odpravimo na sprehod, medtem se spoznamo in že posnamemo prve fotografije. Vsekakor želiva, da sta na fotografijah sproščena in spontana, zato lahko na fotografiranje prineseta tudi kakšno malenkost, ki popestri fotografiranje. Najboljši prostor fotografiranja je tam, kjer se počutita najudobnejše, saj le tako lahko ujameva ljubezen in tisto pravo energijo, ki se prepleta med vama. Želiva si ustvarjati fotografije, ki odsevajo vajino osebnost in energijo med vama, saj je to najboljši recept za dobro fotografijo.

Največji užitek za naju pa je ustvarjanje poročnih pravljic. Iskanje neponovljivih trenutkov sreče, ljubezni in veselja. Če si na svoj najlepši dan v življenju želita nepozabnih in kvalitetnih fotografij, vaju vabiva, da si ogledata poročne galerije. Skozi leta ustvarjanja sva izoblikovala svoj stil, ki je danes del najine zgodbe. Predanost in trdo delo pa sta naju pripeljala do mnogih izkušenj. V ustvarjanje poročne pravljice vloživa vse svoje znanje, talent in izkušnje. Predvsem pa jih delava s srcem!

DSC_5871

Fotografiranje družine poteka v naravi in je primerna tako za mlade družinice, kot tiste, malo starejše. Sprva ustvarimo nekaj skupnih fotografij družine, kjer se skupaj smejite in počnete, kar vam je najljubše. Kasneje se posvetimo otrokom, če so le-ti manjši, skupaj zganjamo norčije. Tako lahko ujameva tisti pravi otroški nasmeh in iskrico veselja v očeh. Nato prideta na vrsto tudi starša, saj si gotovo želita tudi nekaj svojih fotografij. Z vama posnameva zaljubljene in romantične trenutke, ki na koncu zaključijo to prelepo izkušnjo.

Tako kot pri fotografiranje para tudi nosečniško fotografiranje poteka na vnaprej dogovorjeni lokaciji. Skupaj se odpravimo na sprehod in med klepetom že posnamemo prve fotografije. Vsekakor želiva, da sta na fotografijah sproščena in spontana, pa seveda tudi malček v trebuščku. Veliko pozornosti nameniva fotografiranju detajlov in skupaj ustvarimo prav lep spomin na vašo nosečnost.

Cenik:
Paket nosečniškega in družinskega fotografiranja vsebuje naslednje elemente:
– predhodno svetovanje o izbiri lokacije in samih pripravah na fotografiranje
– fotografiranje na poljubni lokaciji (60 min)
– selekcija in obdelava fotografij
– fotografije na strežniku v zasebni galeriji
– potni stroški do 200 km v obe smeri
Cena paketa je 170 eur. (možnost nakupa tudi v obliki darilnega bona)