fbpx

O naju

Ljubim te,
a ne zgolj zato, ker si, kar si,
a tudi zato, kar sem jaz, ko sem s teboj.

Nisva najbolj spretna pri izražanju z besedami, saj vse skupaj raje poveva skozi fotografije, a z nekaj truda sva napisala tudi nekaj malega o naju. Sva mož in žena, zaljubljena drug v drugega. Obožujeva življenje, fotografijo, dobro hrano v družbi pravih prijateljev in še marsikaj. Skozi leta iskanja samega sebe sva našla prav poseben poklic, ki pa je na koncu postal način življenja. Fotografija je postala del najinega vsakdana, midva pa sva hvaležna, da  lahko sedaj počneva to, kar imava najraje skupaj! Rada spoznavava nove prijatelje in njihove zgodbe, še raje pa jih ustvarjava. Vesela bova vaših idej, zraven pa bova primaknila tudi nekaj svojih, za tisto piko na i.

n&a-24

Še nekaj vprašanj in odgovorov, ki bi vaju morda zanimali : )

Ampak midva se nikoli ne slikava?
V najinih galerijah lahko vidita veliko čudovitih fotografij in čisto vsi so naju pred fotografiranjem zaskrbljeno vprašali enako vprašanje. Ne potrebujeta nobenih izkušenj, vse kar potrebujeta je vajina ljubezen in dobra volja, vse ostalo se bo zgodilo spontano. No, malček vama bova pomagala tudi midva, tako, da vama bo prijetno in bosta od našega druženja odnesla samo lepe spomine.

Kdaj vaju lahko rezervirava za najin dan?
Datume polniva po principu, kdor prej pride, prej melje. Vsako leto se datumi polnijo precej drugače kot leto poprej in zato nimava pravega recepta, vsekakor pa priporočava, da se ne obotavljata predolgo. Povprečno večino datumov zapolniva med 8-14 mesecev vnaprej, se pa kdaj najde prost datum tudi 1 teden pred poroko, zato le korajžno!

Imata kakšne omejitve pri lokacijah fotografiranja?
Nikakor ne, z veseljem se pripeljeva kamorkoli po Sloveniji ali pa tudi izven meja. Rada potujeva in odkrivava nove kotičke, ki nama jih ponujate sami. Vsakič znova sva vesela, ko se pripeljeva na kraj, kjer še nisva bila.

Ali ponujata tudi fotoknjige?
Že od samega začetka sodelujeva s slovenskim podjetjem, ki izdeluje kvalitetne fotoknjige, ki vse fotografije ponesejo še na višjo raven in jim dodajo poseben čar, saj v vaših rokah preprosto zažarijo.

Lahko pri vama kupimo tudi darilne bone?
Na voljo imava darilne bone po poljubnih vrednostih za pare, nosečke in družinice, ki so kot nalašč za darila ob raznoraznih priložnostih.

 Naju pa še nekaj zanima?
Na vsa ostala vprašanja bova z veseljem odgovorila v zavihku Kontakt, kjer lahko pošljeta svoje povpraševanje!