fbpx

Leto 2016, hvala ti

Midva
December 31, 2016

Ob koncu letošnjega leta se spodobi, da na kup zbereva nekaj misli. Leto 2016 nama je prineslo veliko lepega, zagodlo pa tudi kakšno grenko. Vsekakor pa sva hvaležna za čisto vsak dan, ki sva ga preživela z najinimi pari in družinicami pri ustvarjanju spominov.

Od vročih poletnih dni, romantičnih sončnih zahodov pa vse do hladnih deževnih ploh in na koncu tudi decemberske ledene pravljice. Uživala sva čisto vsako sekundo in res se že veseliva leta, ki prihaja. Najini načrti so veliki in najino delo želiva dvigniti še za stopničko višje.

Prevozila sva tisoče in tisoče kilometrov, posnela ogromno fotografij, ki danes ohranjajo spomine vseh, ki so nama to nalogo zaupali. Potovala sva po celotni Sloveniji in odkrila nekaj prelepih novih lokacij, ki jih bova zagotovo še obiskala.

Seveda, nisva pozabila niti na najino opremo. Skozi čas se pojavljajo želje in potrebe po novih igračah, da lahko brez težav izražava svojo kreativnost. Med letom sva vlagala tudi v svoje znanje, ki je verjetno še bolj pomembno od same opreme. Vse skupaj v pravem razmerju pa vodi do dobrih rezultatov in v takem tempu želiva tudi nadaljevati.

Za konec bi vam rada samo zaželela vse dobro v letu, ki prihaja. Naj bo leto 2017 polno ljubezni, spoštovanja in veselih trenutkov. Na zdravje! 🙂

Andraž & Neža